Spetälska

spetälska (lepra, hansens sjukdom) är gträslig.. även om smittorisken e sjukt låg är den sjuckt äckliga sjukdomen sjukt äcklig. tänk bara: musklerna färtvinar, man tappar känseln, tappar hud.. man kan tappa näsan å öronen å sån skit, svinäcklit.. passa er, sjukt äckligt.. okej,  nu ska jag inte skriva äckligt mer, för typ hela texten består av ordet äckligt.. hoppas att ja inte äcklar er..

äcklas inte!

Johns chihuahua

Det var en gång en pojke som hette John, han var fjortis och skejtade och drack öl hemma med sina vänner (polare) och hade så kallad "krök" tillsammans med dem. En dag fick han en chihuahua av sin mor och far. Den fick genast det genomtänkta namnet FjortiizSk8erØlKrök, vilket samlade alla hans interssen och hela hans personlighet.

NågontingBallt.


Men vi älskar John och menar verkligen inget illa.

film

jag och andrea kollade på film idag. då märkte jag att skivan va kass.. delar av filmen hackade och flera gånger frös bilden. slutet gick inte se, så vi sket i den. ibland är brännda skivor bajs.. bajs, bajs, bajs. men nu är de nog me de, ja e glad å de e alla andra oxå, hoppas jag (inte)

see ya

Antiken V

hoppas att dehär e de sista ni hör om de jävla antikenarbetet, men ja ville bara säga att ja va färsdig klockan 8 i torsdas, ja mådde inte bra, så ja jick å la méj inte långt efteråt..

good bajs

Antiken IV

Nu är jag klat, yey! Och jag ska inte gå hemmifrån för än om 50 minuter. jag börjar nämligen klockan ett. 
jag lyssnar på the wombats. :):) Let's dance to Joy Division, pure love.

Hejdåfras.

Antiken III

jag ångrar mig, antikenarbetet känns nu mer som ett tvång. ett jävla tvångit tvång. förut var det kul men nu har jag tappat suget.

hejdå bloggen, hej kaffe.

Antiken II

fattar inte riktit hur andrea tänker när hon säger att antikengrejen e kul, hoppas att de e ironi.. I'm dying by boreness..
so long, and thanks for all the fish

Antiken

Jävlar, jag säger bara jävlar. det är kul, jävligt kul att skriva antikenarbetet. <3
Nu ska jag sova,
godnattfras.

trötthet

efter att igår ha avnjutit massa te, bullar, snölekar och skrönande i singstar jick jag (filip), andrea och emma och la oss. hela plåtsligt blev alla utom jag jättepigga och började prata en massa.frammåt tretiden var emma trött å somnade, men då var inte jag trött längre så jag och andrea låg och pratade tills klockan 4-5.
på morronen ringde först väckarklockan tidigt, sen ringde telefonen, sen somna vi om.
när tjejerna vaknade igen så väcker som mej och säger "filip, kan inte du vara snäll å gå å koka te till oss?", jag som var yrvaken fatta först ingenting, men snart klarnar huvet å ja börjar förstå vad dom säger. ja säger "ska bara vakna sen kan vi gå å dricka te".

ja vet inte vad ja menar me dehär blogginlägget, men typ att man inte ska försöka få mej att fatta nåt precis när ja har blivit väckt.. jaja jag har nu iaf informetat dej (som läser) om detta.. inte för att sannolikheten om att du kommer som läser kommer att ha någon nytta av denna kunskapen är speciellt storkan de ju vara bra att veta..

tjolahopp så länge!

bullar

idag tänkte jag (andrea) hantera ämnet bullar.

jag och emma strosade runt på stan på förmiddagen, och det hela resulterade i 4 påsar bullar. vi åkte hem till filip. helt plötsligt så kände vi att vi absolut inte var sugna på bullar överhuvudtaget, vilket känndes som en bra idé först blev alltså riktigt bajs. så nu har vi ändå lyckats smälla i oss en del bullar (magen värker) efter en trevlig stund ute i snön.

resultat: när jag ska hantera ett ämne så som t.ex. bullar flummar jag ut i deverse andra saker. så nu ska jag gå ner till de andra och njuta av en fett stor kopp med te. bara jag inte kräks.

er tillgivna andrea.

presentation

vi är två väldigt vackra männsikor som tycker att fenomenet bloggning verkar jävligt intressant. vi har båda dock en sk erfarenhet inom området, men vi har nu bestämmt oss för att slå våra kloka huvuden samman. i denna blogg tänker vii hantera högaktuella ämnen som faller oss i smaken, som t.ex. namn på vår framtida ser-ut-som-en-Jack Russel-terrier. gris.

Presentation, typ:

Namn: Andrea
Bor: Göteborg
Ålder: 16 år och några extra månader
Bil: Ingen, men Filip får övningsköra för han gick en såndär kurs.
Älsklingsmat: Pappas kyckling med potaismos
Vem vill du ha chans på? Milo D'agostino.
Favorit musik:  Indiepop.
Favoritt kändis: Kate Moss
Favoritårtionde: 60-talet. Med högra bakfoten.


Namn: Filip.
Bor: Göteborgsmoderatförort (vill flytta till omoderatställe)
Ålder: 16 år+oräkneliga månader
Bil: Ingen, men jag får övningsköra för jag gick en såndär kurs, hehe
Älsklingsmat: kebabpzza såklart
Vem vill du ha chans på? Summer Pitt
Favorit musik: alla sortes glamrock och lite annan hårdrock, hellst från 70/80-talet
Favoritkändis: Nikki Sixx eller Slash
Favoritårtionde: 70-talet (eller 1987 fast det är inget årtionde..)


image2

Hejdåfras.

RSS 2.0